Bulk (meerdere) uitnodigingen versturen

Je kunt een uitnodiging versturen naar één enkel e-mail adres óf naar meerdere mailadressen tegelijkertijd. In dit artikel leggen we je uit hoe je een naar een groep van je klanten tegelijkertijd een uitnodiging kunt versturen of agenderen. 

Via het menu: Nazorgscan > Vragenlijsten vind je alle beschikbare vragenlijsten staan. Kies hier voor 'uitnodigingen'.Vervolgens kies je voor 'meerdere uitnodigen'.
 

Kies vervolgens of je de uitnodigingen wilt versturen naar je hele mailinglijst (1) of een selectie van klanten gebaseerd op een label filter (2).Bovenin (1) kun je controleren hoeveel uitnodigingen er klaar gezet gaan worden. In dit voorbeeld zijn dat er 2.

 
Vervolgens kun je besluiten om de uitnodigingen direct te versturen of te agenderen (2)

Tip: heb je een grote groep klanten die je wilt uitnodigen? dan heb je de optie om de uitnodigingen te verdelen over een bepaalde periode (3).

Voorbeeld: je wilt 500 uitnodigingen gaan versturen. Omdat de kans aanwezig is dat hier werk uit voort komt besluit je dat het niet verstandig is deze allemaal tegelijkertijd te versturen. Anders wordt het morgen immers wel erg druk op kantoor.

In dit geval kun je ze bijvoorbeeld verspreiden over de komende 3 maanden. Dat betekent dat er ongeveer 9 uitnodigingen per werkdag verzonden worden. 

Tijdens het aanmaken heb je de optie om de weekenden en feestdagen over te slaan (4). Hierbij wordt er geen uitnodiging tijdens het weekend verzonden. 

Vervolgens heb je de keuze of dit een éénmalige uitnodiging betreft of een terugkerende uitnodiging (1). De laatste optie kan handig zijn als je bijvoorbeeld elke jaar automatisch een vragenlijst voor de inboedel verzekering wilt versturen (om te controleren of de dekking nog juist is).


Alles correct ingesteld? Dan kun je de uitnodiging afronden. Het systeem zal alle vragenlijsten gaan aanmaken en klaar gaan zetten.Je kunt de status altijd volgen via het menu: Nazorgscan > Vragenlijsten geschiedenis. Hier zie je op het tabblad (1) In behandeling het betreffende e-mail adres (2) staan met daarbij de eerstvolgende actie (3) op de genoemde datum (4).

Online training Nazorgscan

Wil jij ook serieus aan de slag met het leveren van nazorg? Onze Nazorgscan helpt je hierbij! In deze gratis online cursus leer je alles over het gebruik van deze scan. Meer weten over de Nazorgscan? Check dan: https://www.contaqt.nl/nazorgscan